'Wild gerucht: in opspraak geraakte El Ghazi biedt zichzelf aan bij Ajax'

'Wild gerucht: in opspraak geraakte El Ghazi biedt zichzelf aan bij Ajax'

31 januari - 12:27 Laatste update: 13:56
182

Anwar El Ghazi heeft zichzelf aangeboden bij Ajax. De aanvaller is sinds zijn ontslag bij FSV Mainz nog altijd clubloos en zou zijn diensten hebben aangeboden bij de club waar hij doorbrak, zo wordt gemeld in de Pantelic Podcast.

"El Ghazi heeft zich bij Ajax gemeld om daar een paar maanden te gaan spelen", aldus Bart Sanders, die niet verwacht dat de aanvaller topfit is. "Hij is in november ontslagen bij Mainz en traint sindsdien individueel. De vraag is hoe snel hij inzetbaar is, dan is het misschien de moeite waard voor vier maanden." Op 6 oktober 2023 speelde El Ghazi zijn laatste wedstrijd.

Of er concreet sprake is van een terugkeer, durft Sanders niet te zeggen. "Ik weet niet hoe Ajax hier in staat, maar er zou nog wat kunnen gebeuren. Het is wel zo dat Ajax momenteel niet de middelen heeft om iets beters te halen, dus het moet hier van gaan komen, van dit soort spelers."

Eerder kwam El Ghazi tussen 2014 en 2017 honderd keer uit voor de hoofdmacht van de Amsterdammers, waarin de aanvaller tot 23 goals en zestien assists wist te komen. Onlangs raakte de aanvaller in opspraak bij Mainz, nadat hij via social media zijn steun uitsprak aan Palestina.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!