'Twente en AS Monaco niet eens over salaris Boadu, onderhandelingen geklapt'

'Twente en AS Monaco niet eens over salaris Boadu, onderhandelingen geklapt'

31 januari - 17:55 Laatste update: 18:31
67

De onderhandelingen tussen FC Twente en AS Monaco over de huurdeal van Myron Boadu lijken op niets uit te lopen. Volgens berichten uit Frankrijk heeft Monaco het aanbod van Twente afgeslagen, omdat de Tukkers weigeren het volledige salaris van de spits te betalen. 

Naar verluidt verdient Boadu op dit moment zo'n 1,2 miljoen euro per jaar bij AS Monaco. Voor de Tukkers is het te gortig om zijn volledige salaris voor de rest van het seizoen over te nemen. Eerder werd al bekend dat Monaco geld wilde zien en aanstuurt op een verplichte optie tot koop. 

Wedden

Meer odds

De zaakwaarnemer van Boadu, Fortes Rodriguez, reageerde in de Telegraaf al op de stroeve onderhandelingen. "Ik word misselijk van de clubs die alleen aan het geld denken en niet aan het belang van de speler", valt er te lezen. Ook Boadu liet van zich horen op Instagram. 'Never seen this in my life' schreef hij op zijn verhaal. 

Boadu ziet Twente als de perfecte club om een doorstart te maken en heeft daarom alle andere aanbiedingen naar verluidt afgewezen. Sevilla zou geïnformeerd hebben, net als een nog onbekende club uit de Ligue 1. Tweeënhalf jaar geleden maakte de enkelvoudig Oranje-international voor zeventien miljoen euro de overstap van AZ naar Monaco, maar door blessures en andere keuzes van de trainers kon Boadu de hoge verwachtingen nooit inlossen. 

Mocht de komst van Boadu afketsen, dan geldt West Ham United-aanvaller Divin Mubama als alternatief voor FC Twente, weet VoetbalPrimeur.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!