Twente identificeert belangrijkste alternatief voor Boadu in Premier League

Twente identificeert belangrijkste alternatief voor Boadu in Premier League

31 januari - 12:53 Laatste update: 13:56
10

Divin Mubama is bij FC Twente het belangrijkste alternatief voor Myron Boadu, zo weet VoetbalPrimeur. De Engelse spits van West Ham United moet de nieuwe targetman van de Tukkers worden, als de transfer van Boadu geen doorgang vindt.

Mocht Boadu er niet uitkomen met Monaco, dan gaat de focus vol op Mubama. De Engelse spits mag op huurbasis vertrekken bij West Ham United en Twente houdt die situatie nauwlettend in de gaten. Het contract van Mubama loopt tot deze zomer, maar er is een optie voor nog een extra jaar. De negentienjarige Mubama viel al meerdere keren in bij West Ham en begon een keer in de basis in de Europa League.

Wedden

Meer odds

Eerder meldde VoetbalPrimeur al op basis van ingewijden dat Twente vol gas geeft in de strijd om Boadu. De spits wil dolgraag naar de Tukkers en die willen hem ook graag huren van AS Monaco, maar de Monegasken veel geld zien. Mede daarom biedt Monaco hem aan bij verschillende buitenlandse clubs, waardoor beide partijen nu lijnrecht tegenover elkaar staan. 

Twente zit door het vertrek van Manfred Ugalde met een spitsenprobleem. De Tukkers beschikken met Ricky van Wolfswinkel nog over een volwaardige spits, maar toch wil de clubleiding nog een alternatief. Twente heeft nog tot en met 1 februari om te kiezen welke spits naar Enschede komt.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!