Boadu wil naar Twente, Monaco werkt niet mee: 'Ik word misselijk van die clubs'

Boadu wil naar Twente, Monaco werkt niet mee: 'Ik word misselijk van die clubs'

31 januari - 12:25 Laatste update: 12:31
120

FC Twente-doelwit Myron Boadu ligt op ramkoers met AS Monaco. José Fortes Rodriguez, zaakwaarnemer van de 23-jarige aanvaller, wordt 'misselijk' van de handelswijze van de Ligue 1-club.

VoetbalPrimeur weet op basis van ingewijden dat Boadu zijn zinnen heeft gezet op een wintertransfer naar FC Twente, maar Monaco wil geld zien. De nummer vier van Frankrijk biedt de aanvaller op dit moment aan in het buitenland. Het zorgt ervoor dat de partijen lijnrecht tegenover elkaar staan in de laatste dagen van de transferperiode.

"Dat klopt", zegt Fortes Rodriguez, die zich tegengewerkt voelt, tegen De Telegraaf. "Ik word misselijk van de clubs die alleen aan het geld denken en niet aan het belang van de speler."

Boadu ziet Twente als de perfecte club om een doorstart te maken. Tweeënhalf jaar geleden maakte de enkelvoudig Oranje-international voor zeventien miljoen euro de overstap van AZ naar Monaco, maar door blessures en andere keuzes van de trainers kon hij de verwachtingen nooit inlossen. Op dit moment wil zijn club niet meewerken aan het 'Twente-plan' van Boadu en zijn management.

Mocht de komst van Boadu afketsen, dan geldt West Ham United-aanvaller Divin Mubama als alternatief, weet VoetbalPrimeur.