'PSV botst tegen muur en moet op Deadline Day afhaken voor transferkandidaat'

'PSV botst tegen muur en moet op Deadline Day afhaken voor transferkandidaat'

1 februari - 12:36
50

Alles wijst erop dat Jeremiah St. Juste niet de overstap maakt naar PSV. De Eindhovense club loopt tegen een muur op bij Sporting Portugal, zijn huidige werkgever.

Volgens Voetbal International heeft St. Juste wel oren naar een winterdeal met PSV, maar Sporting blijkt een stugge onderhandelingspartner. De club ziet een basisspeler in de Nederlandse verdediger en veegde de voorgestelde (huur)constructie van tafel. Volgens Portugese media zou St. Juste minimaal tien miljoen euro moeten opleveren.

PSV zoekt naar een concurrent voor André Ramalho en vervanger voor huurling Armel Bella-Kotchap, die nog steeds kampt met schouderproblemen. St. Juste (27) maakte anderhalf jaar geleden de overstap van FSV Mainz 05 naar Sporting Portugal. Door fysieke ongemakken werd de oud-speler van Feyenoord en sc Heerenveen nog geen een vaste waarde in Lissabon.

Als snelle verdediger, die dus met ruimte in zijn rug kan spelen, voldoet St. Juste aan de profielschets die trainer Peter Bosz en technisch directeur Earnest Stewart in hun hoofd hebben. Van een akkoord lijkt het echter niet meer te komen. De transfermarkt sluit donderdag om 23.59 uur de deuren. Voor die tijd zal Couhaib Driouech wel voor vier miljoen euro overkomen van Excelsior.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!