Excelsior doorbreekt stilte: 'Voor Driouech is het moeilijk, veel aan zijn hoofd'

Excelsior doorbreekt stilte: 'Voor Driouech is het moeilijk, veel aan zijn hoofd'

1 februari - 18:01
67

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen gaat in op de situatie rond Couhaib Driouech. PSV is serieus in de markt om de 21-jarige aanvaller in te lijven, bevestigt de oefenmeester.

Behalve PSV zou ook Feyenoord een bod hebben uitgebracht. "PSV heeft zich afgelopen weekend vrij laat voor het eerst gemeld voor Couhaib", vertelt Dijkhuizen op de clubkanalen. "Dan zit je toch in een keer met een probleempje. Het is zo kortdag dat je bijna geen vervanger kan halen. Dat is nodig, mocht hij vertrekken. Dat geeft reuring tot vanavond (donderdagavond, red.) 00.00 uur."

Dijkhuizen geeft aan dat er veel op Driouech afkomt. "Voor hem is het moeilijk", stelt de trainer. "Couhaib is daar heel open en eerlijk in en onze band is prima. Maar er komt veel op hem af, hij heeft veel aan zijn hoofd. Het is een hele mooie kans voor hem. Maar hij heeft ook begrip voor onze standpunten."

Excelsior bereidt zich voor op de uitwedstrijd tegen Almere City van vrijdagavond. Voor Lance Duijvestijn gelijk een bijzonder duel. De middenvelder werd op Deadline Day gepresenteerd en kwam over van uitgerekend Almere.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!