'Feyenoord mengt zich in strijd om Driouech en matcht bod van PSV'

'Feyenoord mengt zich in strijd om Driouech en matcht bod van PSV'

1 februari - 17:05
184

Feyenoord mengt zich nadrukkelijk in de strijd om Couhaib Driouech. De Rotterdammers hebben een bod uitgebracht op de 21-jarige vleugelaanvaller van Excelsior, die ook concrete interesse geniet van PSV. Dat meldt 1908.nl.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde fanmedium heeft Feyenoord donderdagmiddag, op Deadline Day, formele toenadering gezocht met de stadgenoot. De komst van Bryan Gil van Tottenham Hotspur blijkt namelijk geen haalbare kaart. De regerend landskampioen verlegt de aandacht naar Driouech en heeft zelfs al een officieel bod ingediend. 

Feyenoord zou bovendien hetzelfde bedrag op tafel willen leggen als concurrent PSV, ruim vier miljoen euro. Feyenoord heeft ook nog een extra troef in de onderhandelingen met Excelsior: als Driouech naar De Kuip komt, dan mag talent Leo Sauer op huurbasis de omgekeerde weg bewandelen. De Kralingers zouden daarmee meteen de gewenste vervanger van de sterspeler in huis hebben.

Mocht Feyenoord erin slagen om PSV af te troeven, dan moet Driouech de concurrentie aangaan met Igor Paixão en Luka Ivanusec, twee andere miljoenenaankopen. Er is de Rotterdammers veel aan gelegen om nog een nieuwe aanvaller te halen, nu de komst van Luciano Rodriguez is afgeketst.

De bal ligt ook bij de speler. Volgens 1908 is het nog onbekend waar de voorkeur van Driouech zelf naar uitgaat. Hij kan in ieder geval kiezen uit de top-twee van de Eredivisie.