Vitesse dankt Cole Parry voor vierde aanwinst

Vitesse dankt Cole Parry en strikt vierde winterse aanwinst

1 februari om 22:56

Vitesse weet op de valreep met nóg een aanvallende versterking naar Arnhem te halen. Anis Hadj Moussa komt op huurbasis over van het Belgische Patro Eisden, de club van Coley Parry.

Waar Parry nu al anderhalf jaar bezig is om Vitesse in handen te krijgen, is hij al langer eigenaar van Patro Eisden. De Gelderse club profiteert daar nu van door Hadj Moussa nog binnen te halen. De 21-jarige Algerijn kan op beide vleugels uit de voeten en moet coach Edward Sturing van extra opties voorzien.

Technisch directeur Benjamin Schmedes ziet Hadj Moussa als een mooie aanvulling. "Het is een hele snelle, dynamische speler die vol creativiteit zit. We zijn blij hem te mogen verwelkomen en wensen hem veel succes de komende periode", vertelt de Duitser. 

Naast Anis Hadj-Moussa kwamen eerder Adrian Mazilu (Brighton), Mexx Meerdink (AZ) en Paxten Aaronson (Eintracht Frankfurt) al naar Arnhem. Bij alle vier betreft het een huurdeal.

Vitesse ziet ook een aantal spelers vertrekken. Million Manhoef maakt een miljoenentransfer naar Stoke City, de huurdeal van Said Hamulic werd beëindigd en ook Joel Voelkerling Persson is op weg naar de uitgang. Zijn werkgever Lecce gaat de Zweed nog in zijn thuisland stallen.