Volgende ontslag in Keuken Kampioen Divisie: hekkensluiter gooit trainer op straat

Volgende ontslag in Keuken Kampioen Divisie: hekkensluiter gooit trainer op straat

5 februari - 10:10 Laatste update: 10:16
58

Mike Snoei is per direct vertrokken als trainer van SC Telstar. Dat maakt de club via de officiële kanalen bekend. Telstar staat onderaan in de Keuken Kampioen Divisie en vrijdag kreeg de ploeg er zes tegen in de laatste wedstrijd tegen MVV.

Algemeen directeur Leon Annokkée baalt enorm van het besluit, maar vond dat hij de keuze moest maken. "Met het competitieprogramma na de winterstop en de terugkeer van de geblesseerde spelers was de hoop dat de resultaten zouden verbeteren. Voor beide partijen is het een teleurstellende constatering dat dit niet is verbeterd. Na een prachtig seizoen 2022/2023 waarin onder leiding van Mike Snoei een knappe 9de plaats werd behaald, bleek het dit seizoen lastiger te zijn."

Ook technisch manager Peter Hofstede baalt van het vertrek van Snoei. "Mike heeft er alles aan gedaan om er het maximale uit te halen en aan zijn arbeidsethos en beleving heeft het zeker niet gelegen, maar we hadden gehoopt en verwacht dat het beter zou gaan. Dit is helaas niet gelukt."

Het is nog niet bekend wie Snoei zal gaan opvolgen bij Telstar. De ploeg staat onderaan in de Keuken Kampioen Divisie en vrijdag werd er dus met 6-1 verloren van MVV Maastricht. Telstar heeft wel maar één punt achterstand op de nummer negentien TOP Oss. Aanstaande vrijdag is Helmond Sport de tegenstander en het is dus niet bekend wie er dan voor de groep staat.