'Eriksen maakt het seizoen af onder Ten Hag ondanks Turkse interesse'

'Eriksen maakt het seizoen af onder Ten Hag ondanks Turkse interesse'

7 februari - 11:56
7

Christian Eriksen maakt het seizoen 'gewoon' af bij Manchester United. Dat nieuws brengt Sky Sports woensdagochtend. De 31-jarige middenvelder werd gelinkt aan een transfer naar Galatasaray, maar een winterse transfer lijkt uitgesloten.

Eriksen moet het de laatste tijd veelal doen met een plek op de bank bij United. Toch schijnt de 126-voudig Deens international gelukkig te zijn bij de ploeg van coach Erik ten Hag. Galatasaray kwam in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uit bij Eriksen. De Turkse transfermarkt is nog open tot en met 9 februari, waardoor een overstap nog gerealiseerd zou kunnen worden deze winter. Eriksen wil zich naar verluidt focussen op de rest van het seizoen in de Premier League en ziet een overstap nu niet zitten.

Eriksen bleef de laatste drie wedstrijden van United negentig minuten op de bank. Vooral na zijn blessure eind vorig jaar, is hij nog niet veel in actie gekomen. De voormalig Ajacied heeft nog een contract tot medio 2025 bij de Engelse topclub. In totaal speelde hij 63 wedstrijden voor United. Hierin was hij drie keer trefzeker en gaf hij twaalf assists.