Perez oordeelt hard over topaankoop van PSV: 'Hij lijkt wel een amateur'

Perez oordeelt hard over topaankoop van PSV: 'Hij lijkt wel een amateur'

12 februari - 07:06
53

Kenneth Perez is niet onder de indruk van Hirving Lozano. De Deense analist uit bij Dit was het Weekend forse kritiek op de Mexicaanse ster van PSV, ondanks de 1-5 zege bij FC Volendam.

"PSV heeft echt veel individuele kwaliteiten, behalve Lozano. Ik weet niet wat hij aan het doen is de laatste vier á vijf wedstrijden", oordeelt Perez hard in het ESPN-programma. "Hij lijkt wel een amateurvoetballer, die meedoet. Het is krankzinnig, want ik ben best wel fan van Lozano…"

De oud-speler van AZ, Ajax en PSV vertelt wat de 28-jarige vleugelspits, als hij in vorm is, kan toevoegen aan PSV. "Hij is anders dan anderen. Hij is zakelijk. Op de spannende momenten staat hij op. Ik had ook wel iets van hem verwacht tegen Ajax (1-1), maar ik weet de laatste wedstrijden niet wat ik zie." 

Ondanks de matige vorm van Lozano geniet Perez van de ploeg van Peter Bosz. "Het is zo duidelijk wat iedereen moet doen bij PSV. Het is een kwestie van tijd voor ze gaan scoren in een wedstrijd. Ze weten precies wat ze moeten doen, als ze aanvallen en als ze verdedigen."