Vertrek bij Feyenoord voorlopig uitgesloten: 'Transfer laatste waar ik aan denk'

Vertrek bij Feyenoord voorlopig uitgesloten: 'Transfer laatste waar ik aan denk'

12 februari - 09:57 Laatste update: 09:59
39

David Hancko is met zijn hoofd niet bij een eventueel vertrek uit Rotterdam. De verdediger van Feyenoord focust zich op de belangrijke voetbalmaanden die eraan zitten te komen, zowel met de Rotterdammers als met zijn land Slowakije. 

Hancko opende vanaf de stip de score voor Feyenoord. "Ik was heel blij dat we konden scoren, want Sparta stond gewoon heel goed te verdedigen. Dat het dan via een penalty is, maakt mij niet uit", blikt de verdediger terug op de persconferentie na afloop van het duel. 

"Wij proberen soms te veel de eerste opdracht van de trainer uit te voeren", analyseert Hancko. "We proberen de tegenstander te lokken om de bal te spelen. Maar deze wedstrijd viel er niets uit te lokken omdat ze allemaal op eigen helft bleven."

Of Hancko na de zomer nog speler van Feyenoord is? "Moeilijke vraag", antwoordt de Slowaak, die onlangs zijn contract in Rotterdam tot medio 2028 verlengde. "De transferwindow is dicht, er speelt niks nu. We hebben nog vele maanden te gaan. We krijgen nu met de club de belangrijkste wedstrijden van het jaar in Europees verband en in het bekertoernooi", blikt Hancko vooruit. "Daarna krijgen we ook nog het EK, dus een transfer is wel het laatste waar ik aan denk."