Van Hanegem tipt Feyenoord en PSV: 'De beste man aan Friese kant'

Van Hanegem tipt Feyenoord en PSV: 'De beste man aan Friese kant'

12 februari - 09:56
41

PSV en Feyenoord zochten tijdens de winterse transferperiode tevergeefs naar een nieuwe vleugelaanvaller. Willem van Hanegem vindt dat de Nederlandse topclubs Osame Sahraoui over het hoofd hebben gezien, zo hint hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Sahraoui pikte zondag zijn doelpunt mee tijdens de verrassende 3-2 zege van sc Heerenveen op Ajax. 'De beste man aan Friese kant was Osame Sahraoui', schrijft Van Hanegem. 'Er waren topclubs die deze winter een buitenspeler wilden halen die makkelijk een man kan passeren en dat kan deze jongen. En hij is pas 22 jaar', verwijst de Kromme naar de transferpogingen van Feyenoord en PSV voor onder anderen Couhaib Driouech.

Van Hanegem ziet de laatste weken hoe Bart Nieuwkoop geregeld zijn opwachting maakt als rechtsbuiten bij Feyenoord. 'Bart Nieuwkoop geeft alles wat hij heeft, maar het zal niet uit luxe zijn', meent het clubicoon. 'Al zou hij daar tegen AS Roma, waar Angeliño back speelt, best weer kunnen staan. AS Roma is na het vertrek van José Mourinho en de komst van Daniele de Rossi een ander elftal geworden. Ze vallen aan waar ze kunnen en ik ben benieuwd hoe de strijd zich nu zal verhouden met Feyenoord.'

No Poll