'Feyenoord en toptalent (18) tóch akkoord over contractverlenging'

'Feyenoord en toptalent (18) tóch akkoord over contractverlenging'

12 februari - 10:23 Laatste update: 13:35
37

Feyenoord en Jaden Slory hebben een principeakkoord bereikt over een contractverlenging van de 18-jarige buitenspeler. Met dat nieuws komt 1908 maandagochtend naar buiten. 

'Vanuit De Kuip klinkt het dat Slory voor de komende 3,5 jaar aan Feyenoord verbonden blijft' valt er te lezen. Dat zou betekenen dat Slory tot medio 2027 in Rotterdam onder contract staat. Het vertrek van Javairô Dilrosun en het aflopende contract van Alireza Jahanbakhsh zouden de onderhandelingen ten goede zijn gekomen. Met het verlengen van het contract van Slory spreekt Feyenoord het vertrouwen uit in het talent.

Eerder was al bekend dat Feyenoord en Slory in gesprek waren over het opwaarderen van het aflopende contract van de jeugdspeler, die in 2013 overgenomen werd van FC Barendrecht. Lange tijd zag het er niet naar uit dat er een akkoord bereikt kon worden, maar beide partijen lijken elkaar alsnog te hebben gevonden. 

Sinds zijn komst heeft de zoon van Andwelé Slory, die 53 wedstrijden voor het eerste van elftal van de Rotterdammers speelde, alle jeugdelftallen van Feyenoord doorlopen. Op dit moment speelt Slory zijn wedstrijden in het onder-21 elftal van Feyenoord. In de UEFA Youth League maakte hij drie belangrijke goals, waardoor de ploeg van trainer Robin van Persie zich als groepshoofd kwalificeerde voor de knock-outfase van het toernooi.