Hartman wil revanche op Roma: 'Ja, natuurlijk! We hebben nog wat goed te maken'

Hartman wil revanche op Roma: 'Ja, natuurlijk! We hebben nog wat goed te maken'

12 februari - 11:28
58

Bij Feyenoord leven revanchegevoelens voor het treffen met AS Roma donderdag. Dat bevestigt Quilindschy Hartman tegenover de clubkanalen van de Rotterdammers. 

"Ja, natuurlijk, vorig seizoen zijn wij door hun uitgeschakeld op een vervelende manier in de laatste minuten van de wedstrijd. Dan heb je nog wel een revanchegevoel. De trainer zei ook al dat we donderdag AS Roma hebben en dat we nog wat goed te maken hebben." In de kwartfinale van de Europa League verloor Feyenoord vorig jaar in Rome in de verlenging, waarin Santiago Gimenez uit frustratie nog een rode kaart pakte.

Ook in de finale van de Conference League, een jaar eerder, was AS Roma te sterk. "In het verleden hebben we elkaar meerdere keren gezien en laten we hopen dat we ze nu een keer kunnen uitschakelen. Het zijn nog veel dezelfde spelers en volgens mij hebben ze een goede reeks achter de rug, dus ik ben benieuwd donderdag", aldus Hartman. 

Feyenoord treft AS Roma in de tussenronde van de Europa League. De eerste wedstrijd in Rotterdam begint donderdag om 18.45 uur. Een week later volgt de return in Rome. 

No Poll