Kroos op zijn hoede voor Xavi Simons en co: 'Ik weet niet of we favoriet zijn'

Kroos op zijn hoede voor Xavi Simons en co: 'Ik weet niet of we favoriet zijn'

13 februari - 15:09 Laatste update: 15:10
10

Real Madrid neemt het op tegen het RB Leipzig van Xavi Simons in de Champions League. De Koninklijke moet het zonder de geblesseerde sterspeler Jude Bellingham doen.

Toni Kroos vreest Simons en consorten. "Ik weet niet of we favoriet zijn, maar we zitten wel in een goede positie om de titel te winnen. Maar zoals we vorig jaren hebben gezien, is een slechte dag genoeg om eruit gewipt te worden", citeert Het Laatste Nieuws.

Coach Carlo Ancelotti heeft dan weer vertrouwen in zijn manschappen. "We denken nooit aan spelers die er niet zijn. We speelden dit seizoen al vier wedstrijden zonder Jude en wonnen telkens. Zijn vervangers hebben het altijd goed gedaan." David Alaba, Éder Militão en Antonio Rüdiger liggen ook in de lappenmand. Daarom zal het puzzelen worden voor Ancelotti.

Joselu of Brahim Diaz zijn mogelijke vervangers van de Engelse middenvelder. Die twee scoorden dit seizoen opgeteld al negentien keer. RB Leipzig zal zeker niet tegen een B-ploeg komen te spelen. De aftrap van de achtste finale van de Champions League is om 21:00 uur in de Red Bull Arena.

Beluister de nieuwste #DoneDeal met special guest El Karouani! Check #DoneDeal!