El Karouani over Tannane

'Tannane kon in zijn eentje de hele wedstrijd omdraaien, echt niet normaal'

13 februari om 19:18

Souffian El Karouani speelde in de Eredivisie zowel met als tegen goede spelers, maar zo'n grote indruk als Oussama Tannane maakte niemand op de linksback van FC Utrecht. In de nieuwe #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, vertelt hij over de sierlijke linkspoot, die inmiddels bij het Qatarese Umm Salal speelt. 

"Een geweldige speler, niet normaal. Wat hij allemaal op de training liet zien was echt van een buitencategorie. Zo'n goede trap en inzicht", blikt El Karouani in gesprek met Dennie van Laar terug op zijn tijd met Tannane. Vorig seizoen stonden de twee nog gezamenlijk onder contract bij NEC, waar Tannane in 25 Eredivisie-wedstrijden goed was voor 6 doelpunten en negen assists.

De linkspoot maakte een grote indruk op El Karouani. "Qua kwaliteit aan de bal, en wat hij ermee kon doen. Ik heb dat echt niet vaak gezien. Ik denk dat hij vaak onderschat wordt. Het is echt een hele goede speler. Hij kon de wedstrijd écht helemaal in zijn eentje omdraaien", besluit de linksback de lofzang over zijn oud-ploeggenoot. 

Bekijk de nieuwste #DoneDeal met special guest El Karouani hieronder of op Youtube! Of luister #DoneDeal de podcast op Spotify!