Buitenspel: Van Dijk maakt 'debuut' en gaat voor opvallende carrièreswitch

Buitenspel: Van Dijk maakt 'debuut' en gaat voor opvallende carrièreswitch

13 februari - 22:05
19

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Van Dijk maakt opvallende carrièreswitch
Virgil van Dijk heeft in het tijdschrift Vogue zijn debuut als model gemaakt. In de Scandinavische versie van het bekende modetijdschrift is de captain van het Nederlands elftal te zien als model van een Deense modeontwerper. Van Dijk zou een logische keuze zijn geweest als model, omdat de Nederlander een vriend is van de ontwerper en hij als inspiratiebron voor de lijn geldt.

Vogue en andere internationale media spreken van het 'verwachte debuut' van Van Dijk als model. Eerder waren ook Bukayo Saka (Arsenal) en Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) al te zien in reclamecampagnes van grote modemerken. Van Dijk is te zien op tien pagina's van het modetijdschrift. "Het gaat allemaal om de connectie met elkaar en met het merk Rains klikte het echt."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vogue Scandinavia (@voguescandinavia)