Pröpper reageert op onvrede bij Twente-aanhang

Pröpper reageert op onvrede bij Twente-aanhang: "Daar wordt niemand beter van"

19 februari om 11:58

FC Twente-aanvoerder Robin Pröpper is na de pijnlijke nederlaag tegen FC Utrecht (0-1) kritisch op zowel de eigen fans als spelers. In De Grolsch Veste was winnen de laatste tijd heel normaal, maar zondagmiddag ging het mis. Pröpper ziet genoeg verbeterpunten.

Twente leidde zondag de tweede thuisnederlaag van het seizoen. De supporters in Enschede lieten hun ongenoegen al tijdens de wedstrijd blijken, iets wat Pröpper niet heel erg op prijs stelt. "We zijn met z'n allen natuurlijk wel wat verwend geraakt", zegt Pröpper tegen TC/Tubantia.

De aanvoerder predikt realisme. "Wat heeft het voor zin als je gaat juichen als een eigen speler wordt gewisseld? Daar wordt niemand beter van. Ik weet het zelf ook wel als ik geen goede wedstrijd speelde. Je mag en moet kritisch zijn, maar fluiten na een verkeerde bal, helpt niemand verder. We staan er nog steeds heel goed voor, maar we hebben elkaar als club, spelers en supporters keihard nodig om te krijgen wat we willen."

Pröpper mikt met Twente, dat nog op bezoek gaat bij Ajax en AZ, op de derde plaats. "We beseffen maar al te goed dat we elke week keihard moeten werken voor de punten. We hebben nog niets. Dit blijft een spannend proces tot het eind."