De Mos optimistisch over kansen PSV

De Mos is zeker van voorspelling: 'Zij zullen de beste zijn over twee wedstrijden'

20 februari om 07:25
Laatste update: 20 februari om 08:45

Aad de Mos denkt dat PSV zijn ongeslagen reeks blijft voortzetten tegen Dortmund. Hij voorspelt dat er van beide team goals vallen, maar denkt zeker te weten dat de Eindhovenaren uiteindelijk zullen winnen.

"De uitslag is al bekend. Het gaat 2-1 voor PSV worden", stelt De Mos in een video item van het Eindhovens Dagblad. "Dortmund werd weggespeeld door Newcastle United en de Engelsen hadden de wedstrijd dik moeten winnen. En AC Milan en PSG kregen ook veel kansen in de ontmoetingen met de Duitsers. Ik verwacht dat PSV net zoveel kansen gaat krijgen als deze ploegen. Dan moet het ook een beetje meezitten. Maar met goed voetbal gaan ze scoren. Daar ben ik van overtuigd."

Ook verwacht de oud-trainer van PSV dat Dortmund op de counter gaat spelen. "Daar waren ze het meest succesvol mee. Maar dat past ook wel een beetje bij PSV, want die zijn goed in de kleine ruimte." Maar de Eindhovenaren zullen doorgaan in de Champions League, voorspelt De Mos. "Als ik een beetje vooruitloop, denk ik dat ze de beste zullen zijn over twee wedstrijden. Die gaan door."