Feyenoord-plaaggeest weet niet waar toekomst ligt: 'Ik wil prijzen winnen'

Feyenoord-plaaggeest weet niet waar toekomst ligt: 'Ik wil prijzen winnen'

26 februari - 22:30
31

Paulo Dybala kan niet zeggen of hij ook na dit seizoen in het shirt van AS Roma te bewonderen is. De aanvaller leidde zijn ploeg op maandag met een hattrick langs Torino, in een 3-2 zege, en laat na de wedstrijd in gesprek met DAZN optekenen dat hij nog niet weet hoe de toekomst eruit zal zien.

"Ik wilde al een tijdje een hattrick scoren", vangt Dybala aan. "Tegen Cagliari wilde ik het al (in die wedstrijd bleef het bij twee goals, red.), maar nu kwam het er eindelijk van en was het nodig voor de drie punten. Torino drong aan en de wedstrijd had alle kanten op kunnen gaan. Ik schoot en rende meteen naar de fans, die ik heel dankbaar ben."

Het is de vraag of Dybala Roma na dit seizoen trouw blijft, en ook zelf weet de Argentijn nog niet wat de toekomst brengt. "Ik wil altijd prijzen winnen. De reis in de Europa League is nog lang, maar we weten wat onze doelen zijn en werken hard om ze te bereiken. Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar ik geniet van het heden."

Afgelopen week schakelde Dybala met zijn club Feyenoord uit in de Europa League, en leidde een actie van Dybala buiten het veld nog tot de nodige controverse. Feyenoord plaatste op social media een bericht na de uitschakeling, waar de spelmaker van Roma met lachende emoji's op reageerde.