Veerman onzeker tegen Feyenoord

ED meldt slecht PSV-nieuws: inzetbaarheid Veerman onzeker voor duel met Feyenoord

29 februari om 18:25
Laatste update: 29 februari om 18:57

Het is allerminst zeker dat PSV komende zondag voor de kraker tegen Feyenoord kan beschikken over Joey Veerman. Dat meldt zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad

Veerman is volgens het ED niet ongeschonden uit de training van donderdag gekomen. Daardoor mist hij mogelijk het belangrijke duel met Feyenoord, dat momenteel tien punten minder heeft dan de koploper uit Eindhoven. Achter zijn inzetbaarheid staat een 'groot vraagteken', zo is te lezen. 

Het niet meespelen van Veerman zou een grote tegenvaller zijn voor PSV, want de formatie van trainer Peter Bosz weet immers ook nog steeds niet of Ismael Saibari op tijd fit is. Er kunnen dus grote personele problemen op het middenveld ontstaan. Guus Til, Malik Tillman, Jerdy Schouten en Isaac Babadi zijn in principe wel fit. Zij gelden dus als mogelijke vervangers. 

Wat er precies met Veerman aan de hand is, is niet duidelijk. Wel heeft PSV de hoop dat de blessure niet al te ernstig is, en dat hij op korte termijn gewoon weer kan spelen. De verwachting is dat Bosz op de voorbeschouwende persconferentie van komende vrijdag meer duidelijkheid zal verschaffen over de blessure.