Perez over Ramalho

Perez kiezelhard over PSV'er: ''Vind dat zó onsmakelijk, ook nog een matennaaier'

3 maart om 23:19

Kenneth Perez heeft zich zondag behoorlijk gestoord aan André Ramalho. De Deense analist vindt dat de PSV-verdediger tegen Feyenoord toneelspel heeft vertoond, maar zag dat scheidsrechter Serdar Gözübüyük daar niet in trapte. 

Olivier Boscagli ging voorafgaand aan de 1-1 van Feyenoord, gemaakt door Yankuba Minteh, pijnlijk in de fout. Diezelfde Minteh was even later betrokken bij een momentje met Ramalho, die zich na contact met de vleugelaanvaller aanstelde volgens Perez. "Dat toneelspel met Minteh... Ik vind dat zó onsmakelijk", vertelt de voormalig middenvelder bij het ESPN-programma Dit was het Weekend. 

"En dat is niet de eerste keer bij hem", vervolgt Perez opvallend kritisch. "Dus los van dat hij niet heel goed kan voetballer, is het ook nog een matennaaier." Ramalho speelde het duel uiteindelijk niet uit. Trainer Peter Bosz haalde hem in minuut 64 naar de kant, om Jerdy Schouten vervolgens een linie terug te halen. Dat pakte goed uit voor de Eindhovenaren, die uiteindelijk met 2-2 gelijkspeelden.