VoetbalPrimeur introduceert de nieuwe, verbeterde commentsectie!

VoetbalPrimeur introduceert de nieuwe, verbeterde commentsectie!

7 maart - 11:00 Laatste update: 22 maart - 15:12
176

Bij VoetbalPrimeur proberen wij jou als lezer én gebruiker de best mogelijke ervaring te geven. Daarbij is de commentsectie een belangrijk onderdeel van het geheel. De afgelopen maanden hebben wij gesleuteld aan een verbeterde commentsectie en we zijn benieuwd naar jullie reactie!

Hoe zet je de nieuwe commentsectie aan?
De nieuwe commentsectie is per direct beschikbaar en kan worden aangezet onder ‘Mijn profiel’. Zet daar het schuifje 'Test de nieuwe reacties module' aan en de nieuwe commentsectie verschijnt. 

Wat is er nieuw aan de commentsectie?
Voor de nieuwe commentsectie hebben wij de look en feel volledig vernieuwd. Reacties kunnen worden gerangschikt op onder meer 'Oudste' en ook op 'Meest recent'. Binnenkort komt daar ook 'Meest populair' bij. De race naar de eerste reactie om bovenaan te staan, wat ook voor ergernis kan zorgen onder gebruikers, hopen wij daarmee af te ronden.

De nieuwe commentsectie ziet er ook anders uit. Draadjes van reacties hebben een nieuw uiterlijk en wij hopen dat deze jullie bevalt. Over twee weken gaan we officieel live met de nieuwe module, maar tot die tijd is er alle ruimte om deze te testen en feedback te geven.

VoetbalPrimeur wil je bedanken dat we al jarenlang de mooiste voetbalmomenten samen beleven. Wij hopen dan ook dat de verbeteringen in de commentsectie je bevallen!

Update: een week geleden hebben wij de commentsectie beschikbaar gemaakt voor jullie en de reacties zijn tot dusver vooral positief! We willen jullie bedanken voor de snelle en actieve terugkoppeling.

De afgelopen dagen hebben wij veel nuttige feedback mogen ontvangen en daar gaan we zo snel mogelijk mee aan de slag. Ook zijn er enkele tips geopperd buiten de commentsectie om en daar gaan we in de nabije toekomst ook aan werken.