Tuchel raakt geblesseerd tijdens speech: 'Heb denk ik mijn teen gebroken'

Opmerkelijke blessure bij Bayern München: 'Heb denk ik mijn teen gebroken'

6 maart om 08:27

Bayern München-trainer Thomas Tuchel is dinsdagavond niet ongeschonden uit de strijd met SS Lazio (3-0) gekomen. De vijftigjarige Duitser heeft waarschijnlijk zijn teen gebroken tijdens een motivatiespeech.

Ten koste van Lazio plaatste Bayern zich voor de kwartfinales van de Champions League. Na afloop van het duel kon Tuchel amper lopen. Op de persconferentie licht hij toe wat er aan de hand is. "Ik heb tegen een deur getrapt tijdens mijn laatste motivatiespeech. Ik denk dat ik mijn teen heb gebroken, zo voelt het tenminste. Het is erg pijnlijk. Daarom kon ik er niet meer op staan en zat ik tijdens de hele wedstrijd. Maar het komt goed, ik ben blij om dit offer te brengen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Thomas Müller, die op aangeven van Matthijs de Ligt de 2-0 maakte, dolt met zijn trainer. "In topsport zoek je altijd de grens op. Met alleen bosvruchtenthee kom je nergens", lacht hij. Volgens Duitse media was de return tegen Lazio cruciaal voor Tuchel. Als Der Rekordmeister de kwartfinales zou halen, mag Tuchel tot het einde van het seizoen blijven zitten. Daarna zwaait hij af, zo werd al officieel gecommuniceerd.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!