Malacia niet meer terug verwacht bij Manchester United

Ten Hag deelt slecht nieuws: seizoen Malacia lijkt als nachtkaars uit te gaan

9 maart om 08:49

Tyrell Malacia komt dit seizoen zeer waarschijnlijk niet meer in actie bij Manchester United. De vleugelverdediger staat al maanden aan de kant, en manager Erik ten Hag verwacht dat dat nog wel even het geval is. 

De 24-jarige Malacia kampt met problemen aan zijn knie. Aanvankelijk zou hij in januari al terugkeren, maar niets is minder waar. "Ik denk dat het dit seizoen lastig voor hem gaat worden om nog speelklaar te zijn", laat Ten Hag optekenen door The Athletic. "Hij zal vechten om terug te keren en staat weer op het veld. Maar nog niet in de teamtraining en zijn revalidatietraject heeft wat tegenslagen gekend. Hij gaat heel langzaam vooruit, maar het einde van het seizoen nadert al."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

Ook Luke Shaw bivakkeert in de ziekenboeg. Om die reden heeft Ten Hag spijt dat hij Sergio Reguilon terug heeft laten keren bij Tottenham Hotspur. Inmiddels komt hij op huurbasis uit voor Brentford. "De technische staf verzekerde mij dat Shaw en Malacia in januari allebei fit zouden zijn", zegt de Nederland daarover. "Dan hadden we drie linksbacks gehad en had ik altijd één vleugelverdediger moeten teleurstellen."

Overigens lijkt ook voor Shaw het seizoen nu al voorbij. "Ik verwacht hem net als Malacia niet meer terug. Hooguit in de laatste wedstrijden van het seizoen', aldus de coach."


Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!