'Ontgoochelde' Brugge-supporters boycotten massaal Conference League-duel

'Ontgoochelde' Brugge-supporters boycotten massaal Conference League-duel

12 maart - 22:20
51

Een groot deel van de Club Brugge-aanhang is dusdanig ontevreden over de huidige sportieve gang van zaken, dat het niet op komt dagen voor de cruciale Conference League-ontmoeting met FK Molde van komende donderdag. Tot dusver zijn er slechts 12.000 tickets verkocht, terwijl er een slordige 30.000 mensen in het Jan Breydelstadion kunnen. 

Brugge werd in 2022 nog kampioen van België, maar dergelijk succes is inmiddels ver te zoeken. De club staat derde, met achttien punten achterstand op koploper Union Sint-Gillis. Dat komt hard aan bij de 'ontgoochelde' supporters, weet Het Nieuwsblad te melden. Om die reden zijn er tot dusver slechts 12.000 tickets verkocht voor het Europese treffen met Molde, dat in België een 2-1 voorsprong gaat verdedigen. 

Wedden

Meer odds

Overigens zouden er ook andere redenen aan ten grondslag liggen aan de geringe ticketverkoop. 'Ten eerste is Molde absoluut geen sexy tegenstander', tekent Het Nieuwsblad op. Daarnaast kost een kaartje in de vrije verkoop ten minste 27 euro, een bedrag dat een groot deel van de supporters simpelweg te duur vindt.