Borst verstoort emotioneel Seuntjens-interview: Wat lult hij nou allemaal, joh?

Borst verstoort emotioneel Seuntjens-interview: "Wat lult hij nou allemaal, joh?"

16 maart - 22:35 Laatste update: 23:01
186

Mats Seuntjens is na afloop van het treffen tussen Excelsior en RKC Waalwijk emotioneel voor de camera van ESPN verschenen. De aanvaller van RKC kende een lastige tijd en wordt tijdens het interview gesteund door broer Ralf Seuntjens, die bij ESPN aan tafel zit. Het mooie gesprek wordt echter even abrupt verstoord door Hugo Borst.

Seuntjens viel tegen Excelsior in en maakte vervolgens de belangrijke 1-1. Dat werd ook de einduitslag. Na zijn goal kwamen er al wat emoties los bij Seuntjens, zo geeft hij toe bij ESPN. "Ik was best wel emotioneel, ook net in de kleedkamer. Het is gewoon een best wel moeilijke periode geweest, al een beetje het hele seizoen", zegt de aanvaller, die kampte met blessureleed en een moeilijk halfjaar kende bij FC Utrecht.

Wedden

Meer odds

"Ralf keert terug en is op schot bij De Graafschap, m'n kleine doet het met zijn team heel goed: dan wil je gewoon niet achterblijven. Je wil je kinderen, broers en familie trots maken. Ik was daardoor best emotioneel. Het was een moeilijke periode, maar ik ben blij dat ik mezelf weer voetballer kan voelen", zegt Seuntjens met natte ogen. Vervolgens krijgt Ralf de kans om wat te zeggen tegen zijn broertje. "Ik ben trots op je bro, altijd."

Daarna krijgt Mats de vraag hoe hij zijn emoties na de wedstrijd heeft geuit. "Het is zo kut dat dit stadion zo klein is, je kunt geen kant op. Ik ben ook nooit emotioneel in deze zin, maar dit kwam op de een of andere manier wel binnen. Gewoon shirt over mijn kop en even zitten." Vervolgens breekt Hugo Borst, die ook aan tafel zit, in. "Pieter Omtzigt!", roept de columnist naar Seuntjens, doelend op het feit dat de fractievoorzitter van NSC regelmatig in huilen uit zou barsten. De aanvaller van RKC reageert verbaasd. "Wat lult hij nou allemaal, joh?"