Dean Huijsen geniet Dortmund-interesse

'Beweging rond Huijsen: Duitse topclub hoort prijskaartje van Juventus'

17 maart om 10:20
Laatste update: 17 maart om 10:20

Borussia Dortmund heeft de afgelopen weken meerdere malen navraag gedaan bij de entourage van Dean Huijsen. Dat meldt het Italiaanse Tuttosport zondag. De geboren Nederlander mag echter niet zomaar weg van Juventus, dat tussen de 30 en 35 miljoen euro verlangt.  

De achttienjarige Huijsen maakte begin dit jaar op huurbasis de overstap van Juventus naar Roma. In de Italiaanse hoofdstad maakt hij vanaf moment één een uitstekende indruk. Roma wil met hem door, en ziet de huurperiode om die reden graag verlengd worden. 

Tuttosport weet dat Roma een overleg met Juventus heeft gepland om over een eventuele verlenging van de huurperiode te spreken. De verwachting is dat de ploeg van trainer Daniele De Rossi uiteindelijk niet aan de financiële eisen van Juve kan voldoen. 

Ondertussen heeft ook Dortmund zich gepresenteerd als geïnteresseerde club. De Duitsers hebben navraag gedaan bij zijn entourage. De club die PSV uitschakelde in de Champions League is al een aantal keer in Stadio Olimpico geweest om hem van dichtbij te zien. 

Huijsen staat er goed op bij Juventus. De Oude Dame is van plan om het op te nemen in de A-selectie in aanloop naar het volgende seizoen. Waar de voorkeur van hemzelf naar uitgaat, is niet duidelijk.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!