Monica Geuze gezien met voetballer

Buitenspel: Monica Geuze slaat na Veldwijk weer een voetballer aan de haak

18 maart om 11:13
Laatste update: 18 maart om 13:01

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Monica Geuze slaat weer een voetballer aan de haak
Volgens LifeOfYvonne heeft Monica Geuze na Lars Veldwijk weer een voetballer aan de haak geslagen. Het zou volgens het juicekanaal gaan om de 31-jarige James Lawrence uit Wales. De verdediger komt uit voor het Duitse 1. FC Nürnberg. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is niet bekend, maar Lawrence is wel een bekende in Nederland. Hij speelde in de jeugdopleiding van Ajax, Sparta en RKC Waalwijk.

Yvonne Coldeweijer vertelde via haar juicekanaal dat de twee zijn gespot op een vlucht naar Marrakesh. "De hele vlucht waren ze kleffig en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven", is de conclusie. Ook zijn de twee al gespot bij de Albert Heijn in Nederland. Geuze was eerst samen met voetballer Lars Veldwijk. De inmiddels bij CD Castellon voetballende spits is ook de vader van het kind van Geuze.