'Napoli komt uit in Eredivisie en aast op verdedigers Feyenoord en PSV'

'Napoli komt uit in Eredivisie en aast op verdedigers Feyenoord en PSV'

18 maart - 14:58
127

Napoli is in de zoektocht naar versterkingen voor volgend seizoen uitgekomen in de Eredivisie. Dávid Hancko (Feyenoord) én Olivier Boscagli (PSV) staan op het lijstje bij de uittredend kampioen van Italië, meldt Il Mattino.

Scouts van Napoli zitten regelmatig op de tribune voor Hancko. De interesse in Boscagli zou zelfs nog wat groter zijn: volgens Il Mattino heeft de huidige nummer zeven van de Serie A al een bod van achttien miljoen euro uitgebracht. Het is niet bekend welk bedrag PSV in gedachten heeft voor de Franse verdediger, die aan een ijzersterk seizoen bezig is bij de Eredivisie-koploper. Napoli aast ook op Udinese-stopper Nehuén Pérez.

Voor de aanval wordt Santiago Gimenez opnieuw genoemd. Napoli zou op dit moment 'alles in gereedheid brengen' om een spits naar Stadio Diego Armando Maradona te halen en de Mexicaan staat hoog op de lijst, evenals Jonathan David (Lille OSC) én Joshua Zirkzee (Bologna). Napoli dreigt Victor Osimhen in de zomer te verliezen. Hij zou voor meer dan 100 miljoen euro onderweg zijn naar Chelsea, al is er nog niets geformaliseerd.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!