Drenthe: 'Uitgaan met Ronaldo was bizar'

Drenthe lacht om tijd bij Real: 'Met hem konden we niet normaal op stap'

21 maart om 09:20
Laatste update: 21 maart om 10:57

In de nieuwe podcast Dave & Drenthe van Voetbal International bespreekt Royston Drenthe onder meer zijn tijd als Real Madrid-ster. Die status bracht geweldige voordelen met zich mee op een avondje stappen, al viel de rest van de ploeg in het niet bij de grootheid van Cristiano Ronaldo

"We hoefden niet de knapsten te zijn. Dat embleem op je borst zei genoeg. Rondom de vrouwen, rondom alles." Drenthe begint te glimlachen als hij denkt aan een stapavond met Cristiano Ronaldo. "Wij waren een keertje ergens, echt bizar om te zien... Hij was wel al die guy waarvan al die vrouwen riepen dat het hun droomman was. En ik zweer het, ze waren allemaal de hele avond alleen maar bezig met die guy."

"Wij waren ook wel interessant, maar voor die vrouwen was het natuurlijk een hele happening dat hij er was. Meestal moesten we met hem heel veel privé doen. Met hem konden we echt de Buddha Bar niet in of naar de Pacha gaan. Ik en Marcelo konden 'petje laag' en dan in de VIP zitten. Dan wisten we wel dat we daar waren en dan kwamen ze af en toe wel, maar met Cris was dat onmogelijk."

Drenthe was dan wel een Real Madrid-ster, maar zo groot als Cristiano was niemand in de ploeg. "Toppers als Paris Hilton, Irina Shayk en dat soort personen, die zagen wij ook alleen maar op tv. Daar kwamen wij niet eens dichtbij. Voor hem was dat 'een snap on the fingers'. Je weet toch...", lacht Drenthe. "Duizend rozen naar Shayk of even chillen in Los Angeles met Kim Kardashian en Paris Hilton."