Brands: 'In Ramalho schuilt een goede trainer'

PSV-directeur Brands: 'Ik denk dat hij een goede trainer zou kunnen worden'

21 maart om 10:43
Laatste update: 21 maart om 13:58

In Andre Ramalho schuilt een goede trainer. Althans, die mening verkondigt Marcel Brands in de podcast De Beslissers van FC Afkicken.

Volgens Brands kan je door naar een voetballer te kijken gelijk zien of die persoon geschikt is voor een potentiële carrière als trainer. "Voor wie dat in de huidige PSV-selectie geldt? Ik denk dat André Ramalho een goede trainer zou worden", vertelt de algemeen directeur van PSV. Ook Jerdy Schouten zou volgens Brands geschikt zijn. "Hij heeft absoluut het inzicht en leest het spel, maar ik weet niet of hij op dit niveau zou willen trainen."

Sommige mensen kunnen je positief verrassen, meent Brands. Voormalig PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder, die zich met CD Castellón op koers ligt voor het kampioenschap op het derde niveau van Spanje, noemt hij als voorbeeld. "Bij hem had ik het niet verwacht, maar hij heeft echt een visie ontwikkeld. Petje af." 

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!