Rice hoopt teamgenoot bij Arsenal snel terug te zien bij Engeland

Rice hoopt teamgenoot bij Arsenal snel terug te zien bij Engeland

25 maart - 23:32
1

Ben White maakte onlangs de keuze om zich voorlopig niet meer beschikbaar te stellen voor Engeland. Declan Rice, international van Engeland, hoopt zijn teamgenoot van Arsenal snel weer terug te zien bij het nationale team, zo geeft hij aan in gesprek met BBC.

"Het is duidelijk dat Ben, als je hem kent als persoon en als speler zoals ik, een goede jongen is", laat Rice optekenen. "En hij is een ongelooflijke voetballer. Gareth heeft er deze week over gesproken", verwijst Rice, die eerder deze week voor het eerst aanvoerder van Engeland was, naar de uitspraken van de bondscoach, die stelde dat de deur voor Rice open blijft staan bij Engeland.

Ook geeft Rice aan dat hij zelf nooit zou bedanken voor het nationale team. "Voor Engeland spelen is de grootste eer die je ooit kunt hebben. Dus hopelijk, met de kwaliteit die hij heeft en de kwaliteit die hij aan dit team kan toevoegen, komt hij er weer bij. Het goede aan hem is dat hij als centrale verdediger kan spelen, maar ook als rechtsback. Hij kan naar binnen komen en als tweede middenvelder spelen, zoals hij de laatste tijd een beetje doet bij Arsenal, hij heeft de kwaliteit om overal te spelen."

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!