Perez: 'Zijn agent mag wel wat overmaken naar ESPN, als Feyenoord-move doorgaat'

Perez: 'Zijn agent mag wel wat overmaken naar ESPN, als Feyenoord-move doorgaat'

1 april - 15:27
26

Kenneth Perez verwacht een bedankje vanuit het kamp van Anis Hadj Moussa, als de Algerijn daadwerkelijk de overstap maakt naar Feyenoord. De analist ziet dat ESPN Hadj Moussa namelijk erg veel positieve zendtijd heeft gegeven.

Feyenoord hoopt Hadj Moussa komende zomer voor enkele miljoenen euro's over te nemen van Patro Eisden, dat de aanvaller nu verhuurt aan Vitesse. "De makelaar van Hadj Moussa mag wel wat overmaken naar ESPN, als de transfer naar Feyenoord doorgaat", lacht Perez bij Dit Was Het Weekend. "Dit is de speler die zo'n beetje de meeste piero's (video’s van wedstrijdbeelden met analyse, red.) heeft gekregen. En ook de meeste positieve geluiden."

"Namens alle mensen bij ESPN: graag gedaan, makelaar", zegt Perez. Collega Kees Kwakman vindt ook dat Hadj Moussa veel in de schijnwerpers is gezet door ESPN. "Voor de wedstrijd van zaterdag (tegen AZ, red.) vroeg onze eindredacteur of we Hadj Moussa weer moesten belichten. Nee, dat gaan we niet weer doen, zei ik. Maar toen kwam in het nieuws dat hij naar Feyenoord gaat. En hup, weer beelden van Moussa."