'Ajax kan Feyenoord-deal kapen: begeerde Hadj Moussa hakt knoop snel door'

'Ajax kan Feyenoord-deal kapen: begeerde Hadj Moussa hakt knoop snel door'

1 april - 21:06
243

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in de strijd om de handtekening van Vitesse-smaakmaker Anis Hadj Moussa. Volgens Foot Mercato liggen er twee clubs op pole position: Feyenoord en Ajax.

Het Franse medium had afgelopen week al de scoop over de interesse van de Eredivisie-top in Hadj Moussa. Zondag deelde het platform dat Feyenoord 3,5 miljoen euro heeft geboden op de 22-jarige aanvaller, die eigendom is van Patro Eisden. Naar verluidt gaat Hadj Moussa de knoop snel doorhakken. Over een aantal dagen moet duidelijk zijn waar de Algerijn volgend seizoen speelt.

Feyenoord zou zich nog niet rijk kunnen rekenen. Ook Ajax maakt serieuze kans op de krabbel van Hadj Moussa, klinkt het. De buitenspeler is met zijn familie al in Rotterdam-Zuid op gesprek geweest. PSV en PEC Zwolle, die ook in de race waren, lijken geen kandidaten meer om Hadj Moussa vast te leggen.

Hadj Moussa speelt sinds 1 februari op huurbasis voor Vitesse. De aanvaller is het sportieve lichtpunt in bange dagen voor de Arnhemse club. Met name door zijn dribbels maakt hij indruk in de Eredivisie. In dienst van Vitesse maakte hij twee goals.

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!