Feyenoord komt met steunbetuiging aan Hartman

Feyenoord komt met steunbetuiging voor aangeslagen Hartman

2 april om 17:00

De selectie van Feyenoord heeft Quilindschy Hartman een hart onder de riem gestoken. Op de training kwamen de Rotterdammers met een steunbetuiging voor de geblesseerd geraakte linksback.

Hartman liep afgelopen weekend in het thuisduel met FC Utrecht een zware knieblessure op. Na ongeveer een halfuur spelen moest de linkervleugelverdediger de strijd staken. Hij verliet het veld zichtbaar aangeslagen. De Nederlander mist de seizoensontknoping en waarschijnlijk ook het Europese kampioenschap van aankomende zomer én de start van het volgende seizoen.

Voor Hartman een enorme domper. De linkspoot is dit seizoen niet weg te denken uit de basiself van Arne Slot, en speelde ook al vier interlands voor Oranje. Een basisplaats op het EK lag dan ook in het verschiet.

De Rotterdammers staken hem dinsdag een hart onder de riem en beeldden op de training een grote 'Q' uit, verwijzend naar de bijnaam van Hartman. Een foto werd vervolgens door Feyenoord gedeeld op sociale media, met de tekst 'You'll Never Walk Alone'.