'United vindt droomkandidaat bij Southampton en zorgt voor woede met toenadering'

'United vindt droomkandidaat bij Southampton en zorgt voor woede met toenadering'

2 april - 16:58
5

Manchester United heeft Jason Wilcox op het oog als nieuwe technisch directeur. De club heeft zich reeds gemeld bij Southampton voor de diensten van de Engelsman. Die club is echter niet te spreken over de handelswijze van United, zo meldt Sky Sports.

Wilcox zou bij Southampton hebben laten weten dat hij wil vertrekken, wat een direct verband heeft met de interesse vanuit Manchester. United heeft een bod uitgebracht waarmee het dacht aan de afkoopsom te voldoen die Wilcox in zijn contract heeft staan, maar dat weerlegt Southampton.

Wedden

Meer odds

The Saints zijn momenteel actief in de Championship en strijden daar vol voor promotie. Southampton vreest nu dat de zaak rond Wilcox voor onrust gaat zorgen. De club zou de technisch directeur naar verluidt aan een voorwaarde in zijn contract willen houden, die voorschrijft dat hij pas een jaar na een vertrek bij Southampton elders in mag stappen.

Sinds de overname door Sir Jim Ratcliffe is Manchester United bezig met het hervormen van de club. Het aanstellen van Wilcox moet daar een onderdeel van worden. De technische man werkte eerder elf jaar voor stadsgenoot Manchester City, waar hij samenwerkte met Omar Berrada, die inmiddels als algemeen directeur werkt op Old Trafford.

Bekijk de #DoneDeal-special over de breuk tussen Ajax en Alex Kroes!