Nieuwe klap voor Ten Hag: Martínez loopt derde ernstige blessure in één seizoen op

Nieuwe klap voor Ten Hag: Martínez loopt derde ernstige blessure in één seizoen op

2 april - 22:30 Laatste update: 3 april - 10:35
11

Erik ten Hag kan de komende weken niet beschikken over zowel Lisandro Martínez als Victor Lindelöf. De verdedigers staan minimaal een maand aan de kant vanwege een spierblessure. Het is nog maar de vraag of de twee dit seizoen in actie kunnen komen. 

Voor Martínez is het zijn derde zware blessure in één seizoen. De voormalig Ajax-verdediger stond al drie maanden aan de kant met een knieblessure en kampte eerder dit kalenderjaar met nog meer problemen aan zijn knie. Nu gaat het om een kuitblessure, terwijl Lindelöf die ziekenboeg instroomt met een hamstringblessure. 

Wedden

Meer odds

Het is voor Ten Hag het zoveelste defensieve blessuregeval van dit seizoen. De Nederlandse trainer kan ook niet beschikken over Harry Maguire, Tyrell Malacia en Luke Shaw. Voor de oud-Feyenoorder is het ook al einde seizoen. Daarnaast staat ook Johnny Evans tijdelijk aan de kant. 

United werkt zodoende met de nodige problemen toe richting het uitduel met Chelsea. Die wedstrijd begint donderdagavond om 21.15 uur. The Blues staan momenteel elfde, en hebben acht punten minder dan The Red Devils.