Spurs laat punten liggen in strijd om CL-ticket, heldenrol voor invaller Kluivert

Spurs laat punten liggen in strijd om CL-ticket, heldenrol voor invaller Kluivert

2 april - 23:09
3

Tottenham Hotspur heeft dinsdagavond punten laten liggen in de strijd om de vierde plek, die recht geeft op Champions League-voetbal. Op bezoek bij West Ham United werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Een heldenrol was er voor Justin Kluivert, die Bournemouth vlak voor tijd een overwinning op Crystal Palace bezorgde. 

West Ham United - Tottenham Hotspur
Tottenham won afgelopen zaterdag nog van Luton Town, en reisde dus met een goed gevoel af richting de Londense stadgenoot, waar oud-Ajacied Mohammed Kudus een basisplaats had. Spurs begon wervelend. Al na vijf minuten spelen lag de bal in het net. Brennan Johnson tikte van dichtbij binnen.

Wedden

Meer odds

De Spurs-vreugde was echter van korte duur, want nog geen kwartier later was het alweer 1-1. Verdediger Kurt Zouma kopte West Ham langszij. Spurs zette na rust behoorlijk aan, maar kwam niet meer tot een overwinning. 

Bournemouth - Crystal Palace
Kluivert begon tegen Palace nog als wisselspeler, maar werd na ruim een uur spelen binnen de lijnen gebracht. Dat bleek even later een gouden zet van Bournemouth-manager Andoni Iraola, want de Nederlander maakte elf minuten voor tijd de enige goal van de avond. Kluivert kreeg de bal in het strafschopgebied, nam aan en schoot met links de bal tegen de touwen: 1-0. 

De overige uitslagen: 

Burnley - Wolverhampton Wanderers: 1-1
Newcastle United - Everton: 1-1
Nottingham Forest - Fulham: 3-1