'Feyenoord troeft Ajax af: Hadj Moussa vanaf komend seizoen actief in De Kuip'

'Feyenoord troeft Ajax af: Hadj Moussa vanaf komend seizoen actief in De Kuip'

2 april - 23:27 Laatste update: 23:34
153

Anis Hadj Moussa speelt vanaf komend seizoen voor Feyenoord. Dat meldt 1908 dinsdagavond. De Algerijnse aanvaller, die sinds kort veel indruk maakt bij Vitesse, is al persoonlijk rond met de Rotterdammers. 

Enkele dagen terug klonken er al de eerste geluiden over vermeende interesse van Feyenoord in Hadj Moussa. Later meldde Foot Mercato dat ook Ajax zich in de strijd om zijn handtekening had gemeld. Het zijn echter de Rotterdammers die met hem aan de haal gaan, weet 1908. 

Wedden

Meer odds

Feyenoord is persoonlijk rond met de dribbelaar. Ook met zijn werkgever Patro Eisden, dat hem verhuurt aan Vitesse, is een transferovereenkomst bereikt. Moussa wordt door Feyenoord beschouwd als de directe opvolger van Alireza Jahanbakhsh, wiens contract formeel is opgezegd door de club. 

De regerend landskampioen gaat naar verluidt om en nabij de 3,5 miljoen euro betalen voor de Algerijn, sinds zijn komst naar Arnhem een van de weinige lichtpuntjes is bij degradatiekandidaat Vitesse. De drievoudig international speelde tot dusver negen competitiewedstrijden. Daarin maakte hij één doelpunt en gaf hij twee assists.