Buitenspel: Bakayoko reageert op Hadj Moussa-post

Buitenspel: Bakayoko reageert met één woord onder compilatievideo Hadj Moussa

4 april om 07:45
Laatste update: 4 april om 08:23

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Bakayoko reageert op Hadj Moussa-post
Feyenoord heeft woensdagochtend de komst van Anis Hadj Moussa aangekondigd. De 22-jarige dribbelaar komt over van het Belgische Patro Eisden, dat hem sinds januari van dit jaar stalt bij Vitesse. ESPN besloot om niet lang na dat transfernieuws een video te posten, met daarin wat hoogtepunten van de vleugelaanvaller, die menig Eredivisie-verdediger al angst heeft ingeboezemd met zijn acties. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN NL (@espnnl)

Er is al een kleine vijfhonderd keer gereageerd op de video. Eén van die reacties komt van PSV-aanvaller Johan Bakayoko, die slechts één woord gebruikte om zijn gevoelens na het zien van de video te beschrijven. 'Wauw', luidt zijn reactie. In de comments vragen behoorlijk wat mensen zich af of de PSV'er daadwerkelijk onder de indruk is, of juist sarcastisch is.