'Feyenoord laat zich niet kisten door ultieme poging uit Turkije voor Hadj Moussa'

'Feyenoord laat zich niet kisten door ultieme poging uit Turkije voor Hadj Moussa'

3 april - 12:20 Laatste update: 12:27
24

Besiktas heeft dinsdagavond een ultieme poging gedaan om Anis Hadj Moussa naar Turkije te halen. Dat meldt de Belgische transferspecialist Sacha Tavolieri woensdagochtend. De poging bleek tevergeefs, de keuze van Hadj Moussa voor Feyenoord stond al vast.

Tavolieri zat de laatste dagen steeds kort op de bal bij het transfernieuws rond Hadj Moussa en meldde woensdagochtend dat Besiktas nog een last minute-poging heeft gedaan om Feyenoord af te troeven. Het bod zou ruim vier miljoen euro plus een doorverkooppercentage van vijf procent hebben bedragen.

Hadj Moussa bleek echter al rond te zijn met Feyenoord, waardoor de Turkse topclub achter het net vist. De spelmaker van Vitesse zou volgens Foot Mercato ook in de belangstelling hebben gestaan van Ajax, PSV en PEC Zwolle. Feyenoord heeft er dus een rechtsbuiten bij, nadat de Rotterdammers het contract van Alireza Jahanbakhsh formeel hebben opgezegd. De Iraniër vertrekt hoogstwaarschijnlijk in de zomer.

Hadj Moussa kan het enige lichtpunt in de selectie van Vitesse genoemd worden. De 22-jarige huurling van het Belgische Patro Eisden maakt vooral indruk in de Eredivisie met zijn dribbels. Hij scoorde tot dusver twee keer en gaf evenveel assists.