Derksen laat niets heel van Sturing: 'Enige die Vitesse kan redden zit op tribune'

Derksen laat niets heel van Sturing: 'Enige die Vitesse kan redden zit op tribune'

9 april - 00:28
41

Johan Derksen heeft zich gestoord aan Edward Sturing. De trainer van Vitesse liet Anis Hadj Moussa op de tribune plaatsnemen tegen NEC wegens zijn gedrag, maar in de ogen van Derksen zijn de belangen bij de Arnhemmers momenteel te groot om de blikvanger buiten de selectie te laten.

"Waar ik ook zo om gelachen heb, is om die trainer van Vitesse. Dat lult en dat lult", vangt Derksen aan in Vandaag Inside. "Hij heeft slechts één goede speler: Hadj Moussa. Die is natuurlijk dronken van geluk dat hij naar Feyenoord gaat, dus die komt te laat op de training en meldt zich te laat ziek. Hadj Moussa is de enige die hem en Vitesse kan redden, en zit op de tribune."

"Het interesseert de mensen geen reet of Hadj Moussa op tijd op de training is", vervolgt de voormalig voetballer. "De mensen die een kaartje kopen willen Hadj Moussa om 14.30 uur op het veld hebben. Die Sturing, die snapt er helemaal niets van." Zonder Hadj Moussa verloor Vitesse de Gelderse derby met 0-3 van NEC. De club uit Arnhem is inmiddels hekkensluiter van de Eredivisie.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: