Derksen fileert RvC van Ajax: 'Geef ze een geweldige schop onder hun hol'

Derksen fileert RvC van Ajax: 'Geef ze een geweldige schop onder hun hol'

8 april - 23:43
31

Johan Derksen heeft het nieuws rond Sven Mislintat met een lach tot zich genomen. Volgens onderzoek was er bij de Duitser geen sprake van belangenverstrengeling, waaruit blijkt dat hij simpelweg de verkeerde namen heeft aangetrokken, concludeert Derksen in Vandaag Inside. Ook haalt Derksen uit naar de Raad van Commissarissen van Ajax.

"Het leukste wat ik vandaag heb gelezen is dat die Mislintat geen verkeerde dingen gedaan heeft", vangt Derksen aan. "Dan kunnen we alleen maar constateren dat hij er geen kut verstand van heeft. Hij heeft gewoon de verkeerde spelers gekocht", aldus Derksen, die ook uithaalt naar de Raad van Commissarissen van Ajax.

"Ik denk dat die hele RvC een geweldige schop onder hun hol gegeven moet worden", vervolgt Derksen. "Ze hebben Maurits Hendriks gehaald, Mislintat gehaald en vervolgens alle verkeerde beslissingen genomen en de fout gemaakt om Peter Bosz, de enige met kwaliteiten, niet te nemen",besluit Derksen, die van mening is dat de RvC-leden hun verantwoordelijkheid zouden moeten nemen.