PSV ziet in Driouech en Sahraoui gedroomde versterking op de vleugels

'PSV wil flanken versterken en heeft twee Eredivisie-spelers in het vizier'

10 april om 07:25
Laatste update: 10 april om 10:14

PSV lijkt in de zoektocht naar een extra buitenspeler zijn pijlen te richten op Couhaib Driouech en Ousame Sahraoui. Dat beeld schetst Voetbal International in een analyse van de Eindhovenaren. Ook Anis Hadj-Moussa was in beeld bij de Eindhovenaren. 

'Het is zeer goed denkbaar dat Earnest Steward, indien Bakayoko vertrekt, achter Noa Lang en Hirving Lozano een derde flankaanvaller aantrekt die er direct staat', schetst VI. Daarbij lijken Driouech en Sahraoui de voornaamste kandidaten te zijn. 

'Hoewel Driouech geblesseerd is, is het 'aannemelijk' dat PSV zich na dit seizoen opnieuw voor hem gaat melden', valt er te lezen. De buitenspeler van Excelsior wordt als een goedkope optie bestempeld, omdat zijn contract in Rotterdam nog maar een jaar doorloopt. In de winter vroegen de Kralingers nog zo'n vier miljoen voor Driouech. 

Een andere naam op het lijstje van PSV is Osame Sahraoui. De dribbelaar van sc Heerenveen, die dit seizoen tot dusver zeven keer scoorde en zes assists gaf, zal wel fors duurder zijn dan Driouech. De Noor ligt nog tot 2026 vast in Friesland en sc Heerenveen veegde in de winterse transferperiode nog een bod van zeven miljoen euro van Lille van tafel. 

Ook Hadj-Moussa stond op het lijstje bij PSV, maar 'niet zo prominent', klinkt het. Hadj-Moussa is inmiddels een akkoord overeengekomen met Feyenoord voor een zomerse transfer.