PSV dreigt talent te verliezen door interesse Sparta

'Volgende talent van PSV weigert contract te verlengen: Sparta ligt op de loer'

10 april om 10:09

Mohamed Nassoh staat in de belangstelling van Sparta Rotterdam. De aanvallende middenvelder en aanvoerder van Jong PSV zou in Eindhoven zijn contract niet willen verlengen en daar hoopt de Kasteelploeg van te profiteren.

Nassoh heeft nog een contract tot 30 juni van dit jaar, maar PSV wil die verbintenis graag verlengen. Volgens Voetbal International is er ook al een aanbieding bij de entourage van de middenvelder gedaan, maar dat bod was niet toereikend. Nassoh wacht ondertussen op een verbeterde aanbieding van PSV, maar hij weet ook dat er genoeg interesse is van onder andere Sparta. AZ zou op de achtergrond de ontwikkelingen ook nog volgen.

De 21-jarige Nassoh werd geboren in Eindhoven, maar zijn interlands speelt hij voor Marokko. De aanvallende middenvelder kwam in 2010 in de jeugd van PSV terecht en inmiddels heeft hij al 101 duels in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam voor de beloftenploeg. Zijn debuut in het eerste elftal maakte hij nog niet, maar intern is iedereen erg gecharmeerd van Nassoh.

Eerder dit seizoen kende PSV al een vergelijkbare situatie met Isaac Babadi. Ook hij wilde zijn contract niet verlengen en genoot interesse van een fors aantal clubs. Babadi besloot uiteindelijk alsnog zijn contract te verlengen na een hoop intensieve gesprekken met de clubleiding.

Bekijk de #DoneDeal-special over de breuk tussen Ajax en Alex Kroes!