'PSV wil niet langer winterse prijs betalen voor Driouech'

'PSV wil niet langer winterse prijs betalen voor Driouech'

12 april - 08:28
153

PSV zit nog altijd achter Couhaib Driouech aan, maar wil niet langer het bedrag van afgelopen winter voor hem betalen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. 

PSV was in januari heel dicht bij de komst van Driouech, alleen ging Excelsior uiteindelijk niet overstag voor een bod van drie à vier miljoen euro. Naar die transfersom kunnen de Kralingers in de zomer fluiten. Mede doordat de 21-jarige aanvaller nog maar een contract voor één jaar heeft, wil PSV dat niet meer betalen. Hoeveel de Eindhovenaren nu voor hem over hebben, is niet duidelijk, maar het zou 'aanmerkelijk minder' zijn.

Driouech is nog wel altijd een kandidaat om de vleugels van PSV te versterken. Hij moet als optie gaan dienen naast Noa Lang. Ook Hirving Lozano is nog aan boord. De Mexicaan kan zowel als links- als rechtsbuiten uit de voeten. De aanstaande Eredivisie-kampioen houdt zoals bekend rekening met een transfer van Johan Bakayoko. Als de Belg vertrekt, dan wil PSV volgens het ED voor een 'grote naam' gaan. De naam van Osame Sahraoui valt, maar PSV bekijkt ook andere opties.

Driouech herstelt momenteel van een spierscheuring. Zonder zijn sterspeler moet Excelsior alle zeilen bijzetten om degradatie te ontlopen. De ploeg van Marinus Dijkhuizen staat momenteel zestiende.