'Drukte in ziekenboeg PSV: volgende speler op krukken gespot bij trainingscomplex'

'Drukte in ziekenboeg PSV: volgende speler op krukken gespot bij trainingscomplex'

11 april - 20:09
14

Isaac Babadi heeft donderdag het trainingsveld van PSV geblesseerd moeten verlaten. Volgens het Eindhovens Dagblad werd de jonge middenvelder op krukken gezien bij het trainingscomplex. Er moeten verdere onderzoeken volgen over de aard van de blessure.

Het is niet bekend welke blessure Babadi heeft opgelopen en ook PSV kan nog niets bevestigen over een kwetsuur. Het lijkt er wel op dat de middenvelder niet inzetbaar is voor de wedstrijd tegen Vitesse van dit weekend. Vrijdag zal trainer Peter Bosz een definitieve update geven over de situatie van Babadi. De achttienjarige middenvelder moet het dit seizoen voornamelijk doen met invalbeurten bij PSV.

De Eindhovenaren hebben nog een aantal andere spelers in de ziekenboeg. In de wedstrijd tegen AZ waren ook Ricardo Pepi, Ismael Saibari, Hirving Lozano en Noa Lang ook niet aanwezig. Laatstgenoemde gaat de wedstrijd tegen Vitesse sowieso niet halen, maar over de andere drie geeft Bosz ook vrijdag duidelijkheid. De Eindhovenaren kunnen bij een overwinning op Vitesse officieus kampioen worden tegen sc Heerenveen.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: