Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz beslist over Schouten-rol tegen Vitesse

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz beslist over Schouten-rol tegen Vitesse

13 april - 09:50
11

PSV zette het aanstaande kampioenschap vorige week kracht bij met een klinkende zege op AZ. Trainer Peter Bosz lijkt dan ook weinig reden tot wisselen te hebben voor het Eredivisie-duel met Vitesse. Dit is de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren.

Jerdy Schouten maakte vorige week zijn rentree bij PSV als centrale verdediger. Door de goede prestaties van Mauro Júnior op het middenveld, is het aannemelijk dat Bosz daaraan vasthoudt tegen Vitesse. André Ramalho is in dat geval opnieuw het kind van de rekening. Schouten vormt een defensie met Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Mauro staat op het middenveld naast Joey Veerman en Guus Til.

Met Til als nummer tien kan Malik Tillman wederom als linksbuiten starten. Met twee assists behoorde de Bayern München-huurling tot de uitblinkers tegen AZ. Dat gold overigens ook voor Johan Bakayoko, die samen met Luuk de Jong de voorhoede completeert. Daarmee houdt Bosz Hirving Lozano nog achter de hand. De Mexicaan was een twijfelgeval, maar lijkt deel uit te maken van de selectie.

PSV hoopt dit seizoen nog een beroep te kunnen doen op Noa Lang, Ismael Saibari en Ricardo Pepi, maar het duel met Vitesse komt te vroeg voor het drietal. Isaac Babadi komt dit seizoen sowieso niet meer in actie.

Het Eredivisie-duel tussen PSV en Vitesse begint zaterdag om 16.30 in het Philips Stadion.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Mauro, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman